Gang bang met geile vrouwen


gang bang met geile vrouwen

seks is nog steeds goed. Dat beffen vond ze het einde, en zeker met haar orgasme van net. Maar morgenmiddag had ik afgesproken om bij haar langs te gaan, jouw vriendin van hiernaast krijgt als een soort jarenlange traditie van mij dingen die ik zelf maak. Da, s mooi, ik heb altijd al eens iemand door de muur heen willen neuken, jij bent de eerste zei. Ze had ook een flinke blos op haar gezicht ondertussen, en haar lichaam leek ook wel van kleur te zijn veranderd.

Die pik komt er de eerste dagen niet meer in, m'n kut is gewoon gevoelloos geworden. Na enige minuten liet ik me uit haar glijden, sprong van bed en draaide haar op haar rug, pakte haar kussens en lag die onder haar onderrug en kont. Eh, excuseer me buurman, maar dit is m'n poes hoor en niet mijn voeten. Ze veerde nu hard op en neer, ik gebruikte m'n buuv als matras.

Daar gaf ik haar regelmatig complimenten over, dat ze er geweldig uitzag en een leuke vrouw. Ze greep haar tieten vast en drukte ze bij elkaar terwijl m'n lul er helemaal tussen zat. Nu niet lieverd, je mag ze onderspuiten wanneer jij wil, maar nu niet. Haar lichaam werd bijna helemaal slap en haar armen en benen vielen als van een lappenpop neer en zodoende schoof mijn pik er meteen uit. Ze werd of was weer een klein beetje vochtig, dus dat was een goed teken. Nou van ons samen toevallig wel. Met rustige halen neukte ik mevrouw opnieuw, haar lipjes stonden heerlijk wijd open. Ik twijfelde een minuut en belde aan bij haar. Nou, kom dan maar zei ze, neuk me dan maar echt hard. Ik ragde haar kut op een snel tempo en plots gaf ze een brul, ze schokte hard op en neer, dat had ik nog nooit bij haar gezien. Ze lag geil, wijdbeens en uitnodigend op de bank, daarom.

Geile oudere vrouwen in klarenbeek, Mooie geile vrouwen grote tieten,


Sitemap