Mijn vrouw zien neuken


mijn vrouw zien neuken

aanwezig was. Ik wachtte nog even in de auto tot ik ze de woonkamer in zag lopen. Haar benen trilden van genot toen hij stevig in haar kut beukte. Hij pakte met zijn beide handen haar hoofd vast en begon met zijn heupen op en neer te bewegen, hij dwong haar min of meer om zijn enorme dikke lul in het geheel in haar mond te nemen. Toen we na enige tijd beslisten iets te gaan drinken, vonden we een leuk terrasje, aan de tafel recht over ons zat een man van een jaar of dertig, ik had aan die man helemaal geen aandacht geschonken, maar toen Frank me zei dat. Hij stapte uit bed, stak een sigaret op en keek me door het raam even aan, hij knipoogde en glimlachte, omdat hij wist dat ik daar nog steeds stond te kijken. Geschreven door Kaatje, Op 23:56. Haar borsten gingen heen en weer en ik keek met verbazing toe, ondertussen trekkend aan mijn pik. Hij parkeerde de auto, en ik voelde zijn hand mijn rokje omhoog duwen, in mijn onnozelheid dacht ik nog dat kan geen kwaad in de auto hier ziet dat toch niemand, dus liet ik hem maar zijn gang gaan, hij opende mijn raampje waarbij. Ze lagen nu rustig naast elkaar, hijgend en ze probeerden om weer een beetje op adem te komen. Mijn vrouw wist van niets, ik zag dat ze zich begonnen aan te kleden en ik rende snel terug naar de auto.

Haar kutje stond nog gapend open door de omtrek van zijn pik. Zei ik, ik denk er nog niet aan. Ze zei dat ze dat best wel zou willen, maar dan wel alleen met die man zonder dat ik erbij zou zijn.

Flink neuken, Kunnen vrouwen erg geil zijn, Geile ouwe vrouwen met jonge mannen, Getrouwde vrouwen zoetermeer zoeken sex,

Ik geniet er nog steeds van als ze zich laat neuken door geile huisvrouwen zoeken sex anderen en zeker als ik stiekem mee kan kijken. Zijn heupen sloegen nu zo hard tegen de kont van mijn vrouw, dat ik het lawaai van het kletsen buiten waar ik in het donker stond kon horen. En weer kreeg ik die behoefte om onderdanig zijn bevel na te leven. Reactie Patrick, Op 18:16, ik begrijp je niet geheel. Hij had er niet meer over gesproken, en ik zei natuurlijk ook niets daarover.

Je moet wat doen voor je vriend!
05:59:32 Al jaren heb ik de fantasie om mijn vrouw een keer bezig te zien met een andere man.
Het idee om haar bezig te zien met een andere man en alleen maar kijk hoe zij geniet lijkt me geweldig.


Sitemap