Ik wil mijn vrouw zien neuken


ik wil mijn vrouw zien neuken

wij twee weten beter, een leuk hebbedingetje. Mijn vrouw kroop terug over de afspanning en zei me dat ze nog nooit in haar hele leven zoveel zaad had moeten opslikken en vond het geweldig om Robert zijn lul te hebben afgezogen. Een week later had mijn vrouwtje een mooi klein ringetje door haar clithood laten steken in Leuven. Ja, zei ze, en ze begon haar verhaal te doen tegen mij. Het deed zelfs even pijn toen hij met vier vingers tegelijk in me drong, voelde ik hem direct bijna klaarkomen, ik hield even op om dat niet direct te laten gebeuren. Ik trok mijn broek uit en ging zitten met mijn voeten op de bank.

Hij hield het niet meer en sprong met zijn voorpoten op de bank. Haar woorden zijn nog niet koud of de man geeft een teken om bij de volgende parkeerplaats van de snelweg af te gaan. Ik vroeg haar of ze al iemand in gedachte had en ze antwoorddenee, niet echt, maar liefst een oudere man zijn. Ze staat op wenkt hem en verdwijnt in de toiletten, hij volgt haar met een rood aangelopen gezicht, natuurlijk verlegen omdat hij weet dat ik weet dat hij naar mijn vrouw gaat. Geschreven door Kaatje, Op 23:56. Er was totaal geen volk meer in het park het was er dus super rustig. Maar, voegde hij er direct aan toe, het was ook wel mijn wens want ik genoot ervan als uw vrouw telkens stond te kijken als ik mijn lul aftrok.

Seksueel - wil mijn vrouw zien neuken metik wil mijn vrouw zien neuken

We zijn al verschillende malen naar een seksbioscoop geweest maar we hebben nog nooit meegemaakt dat het zo intens was, en ook niet dat ze zich zo en door zoveel tegelijk heeft laten gebruiken, gewoonlijk blijft het bij wat vingeren en pijpen. Aangezien ik toch niks te doen had ging ik met mijn hand in mijn broek naarbinnen. Ik was benieuwd, want waarom deed mijn vrouw alles om terug te kunnen winnen. Lik het uit zegt ze dwingend, ik lik haar drijfnatte spermakut en proef het sperma, mijn tong gaat diep in haar kut die is nog vol met het sperma van drie mannen en ik lik haar helemaal schoon. Ben nu 35 jaar, getrouwd met een vrouw. Robert stompte de kleine en krachtige stoten zijn dikke eikel in en uit Tinas mond.

Sexverhalen categorie: Overspel Sexverhaal gaat over: buurman, klaarkomen, sexverhalen, wedstrijd 29 stemmen, gemiddelde waardering van dit verhaal 7,83 Loading. Gewoon het idee een vreemde lul in mijn kut voelen en dan vreemde sperma diep in mij te voelen maakt me zo geil, voegde ze eraan toe.


Sitemap