Mooie geile vrouwen


mooie geile vrouwen

Louise, niets moet, alles mag. Ze deed haar beklag bij een vriendin, tijdens hun vaste donderdag dinnen-avond, en die keek haar strak aan. De ene genotsgolf na de andere, nam bezit van haar en ze deed haar uiterste best om haar orgasme zo lang mogelijk uit te stellen. Ze haalde haar tong van de clitoris van Louise af en probeerde of haar geile vriendin al haar vingers kon hebben. Ze moest zich goed vasthouden om niet door haar knien te zakken en ze moest zich inhouden om niet alles bij elkaar te schreeuwen. Wanneer je Henessy leuk vindt dan kan je op haar persoonlijke pagina nog veel meer zien. Nadat ze zich voor een tweede keer van elkaar losgeworsteld hadden, stonden de beide vrouwen op en pakte Louise de hand van haar beste vriendin en nam haar mee naar haar slaapkamer. Ze had het nog nooit meegemaakt dat én van haar vriendjes zo vocaal was, en het wond haar op de én of andere manier erg. Geniet van veel meer fotos en opnames van verschillende geile vrouwen die je op je gemak sexdate in haren op je laptop in een luie stoel kan bekijken.

Louise was echter ervaren als het om lesbische seks ging en ze wilde dat Henrietta zo snel mogelijk klaarkwam, zodat de druk van de ketel was en ze op het bed verder konden gaan met het ontdekken van elkaars lichaam. Als we het doen, doen we goed, zei ze zachtjes en minder overtuigend dan ze gewild had. Henrietta keek haar onderzoekend aan en je zag dat haar hersens aan het overwerken waren. Haar vriend zou er geen enkel probleem mee hebben, hij had al eens laten doorschemeren dat een trio met twee vrouwen hem erg geil leek, en ze wist dat hij en Louise goed met elkaar op konden schieten. Ze had alle bouwmarkten al met een bezoekje vereerd, ze had online naar gadgets gespeurd en ze was zelfs naar de Mediamarkt gegaan om te kijken of ze daar wat op de kop kon tikken. Je kan genieten zoveel als je wil van al deze bijzonder mooie vrouwen. Henrietta bleek van de opwinding een kletsnatte kut te hebben en er ging een rilling door haar heen toen ze de tong van Louise over haar clitoris voelde gaan. Ze was met haar handen de tieten van Louise aan het kneden terwijl ze steeds sneller met haar tong cirkeltjes draaide over de opgezwollen clitoris van haar vriendin. Al het moois wat je daar kan zien en beleven kunnen andere niet. Zelf begon ze ook klaar te komen en met een: Twee multipele orgasmes, geile kutslet, oh Jezus, oh ja, ik koooommmmmm., nam het orgasme het lichaam van Louise over.

En Blake Eden weet wel raad met een sybian seksmachine waar ze zich af en toe heerlijk door laat neuken. Kom op hoer, zorg dat ik klaarkom, vanuit de mond van Louise was voor haar het teken dat ze het ietsjes harder aan kon gaan pakken. Ze had niet verwacht dat ze haar blonde vriendin zo ver zou krijgen dat ze zouden gaan fisten, maar nu werd haar fantasie al in een vroeg stadium werkelijkheid. Louise wist dat ze het voorzichtig aan moest pakken en streelde zachtjes de mooie tieten van Henrietta.


Sitemap